4db 2-es Műanyag görgők, Menetes szár Bútor Kerekek, 300 kg Terhelhetőség, Alkalmas Asztalok, targoncák, valamint workbenches (Fekete)

4db 2-es Műanyag görgők, Menetes szár Bútor Kerekek, 300 kg Terhelhetőség, Alkalmas Asztalok, targoncák, valamint workbenches

HUF 1618.65

Összeg

❉ 【Keménység, tartósság】Beépített erős csapágy, dupla kerék pálya design a szék, kerék stabilabb, nem könnyű leesni, valamint az öregedés; az erő is, de ez a legjobb védő anyag drága fa padló. ❉ 【Alacsony Zajszint, Stabil】Ez a magas minőségű irodai szék kerék nem bocsát ki durva hangokat megzavarni a munkában.Használja, úgy érzi, a legsimább, valamint legcsendesebb rolling tapasztalat a szék kerék. ❉ 【Védelmet minden Emeleten】A TPR gumi anyag szék kerekek sima, nem fáj a föld, nem a semmiből, vagy nyomot hagy,könnyen védi a drága parkettás, egyéb kemény padlón felületek. ❉ 【Egyszerű telepítés】 Csak forgassa el az új görgők a művelet befejezéséhez. ❉ 【Használt】Megfelelő másik asztal székek, konyhai polcok, gyermekágy, kanapék, bevásárló kosarak, szekrény. - Új design : forradalmi négyszeres golyóscsapágyak, csapágy védőburkolat, gátolja a haj, gyapjú, stb.- Emelet védelem : Poliuretán kerekek védeni minden típusú padló, beleértve a keményfa, laminált padló, pvc, cserép, s a szőnyeg.- Egyszerű telepítés : Csak forgassa el az új görgők a művelet befejezéséhez, nincs szükség szerszámokra.- Használt : irodai székek, asztalok, TV állványok, szekér, ágy keret, öltözködés, asztalok, székek, asztalok, székek, eszköz, dobozok, stb. 【Csomag】- 4 darabos készlet szilikon kerekek - 1 csavarkulcs kiegészítő eszköz 【Előírások】- Kerék átmérő : 2 hüvelyk (50mm)- Szár átmérő : 5/16 hüvelykes (8 mm), - Rúd hossza : 1/2 hüvelyk (13 mm) - Kérjük erősítse meg a méret vásárlás előtt - 【Ha bármilyen kérdése van a termékekkel, kérjük, azonnal lépjen kapcsolatba velünk, hogy mi lehet megoldani a aggályok】.


Bejelentett tulajdonságok

A legjobb javaslatok