Borotva Csere Fejét SOLO Újratölthető Teljes Test Haj Vágás Elektromos Borotva Csere vágófej SOLO Pengék (4DB + Tároló Táska)

Borotva Csere Fejét SOLO Újratölthető Teljes Test Haj Vágás Elektromos Borotva Csere vágófej SOLO Pengék (4DB + Tároló Táska)

HUF 1821.15

Összeg

√ Kárpitok, szélek, illetve borotválja bármilyen hosszú a haja.Egyetlen csomagolt egység 4 blades, majd 1 INVODA Tároló táska belsejében. √ Trimmer fej utolsó 6 hónap. (A legjobb borotválkozás élményét.Alapján 2 teljes borotválkozik hetente.A tényleges eredmények eltérhetnek). √ Forgó kétoldalas penge beállítása a szög könnyen illik a kontúr az arcát. √ Rozsdamentes acél anyag, rozsda-rezisztens, lehet tisztítani a vizet. √ Bármikor, ha bármilyen kérdése van,kérjük, küldjön e-mailt.Mi visszatérítjük, vagy a csere egy új ingyenes, majd próbálja a legjobb, hogy megoldó bármely kérdésben, az az ügyfél.Fő jellemzők : Tökéletes pontossággal ápolás Teljesen biztonságos a kapcsolatot Billenő fej tökéletes ápolás bármilyen felületen Rendezte meg a német Rozsdamentes Acél pengék Nulla bőr irritáció – nem krém, se szappan, se víz, Nyitott típusú vissza nettó, könnyen mentesítés a maradék haj Csomag Tartalma : 4 x Borotva Fej, 1 x INVODA Tároló táska Tervezett oneblade edger tároló táska, akkor tegye a borotva, illetve tartozékok ez a könnyű hordozhatóságért Ügyfélszolgálat : bármikor, ha bármilyen kérdés,kérjük, hogy küldjön e-mailt.Mi visszatérítjük, vagy a csere egy új ingyenes, majd próbálja a legjobb, hogy old meg minden problémát az ügyfél.


Bejelentett tulajdonságok

A legjobb javaslatok