WHITECLOUDZ Függőleges Ugrás a Tréner Függőleges Képzés Zenekarok Láb Ellenállás Zenekar - a Függőleges Ugrási Képzés, Röplabda Ugrás Képzés Kosárlabda Labdarúgás Jóga Boksz Tenisz Ugrál Zömök Képzés

WHITECLOUDZ Függőleges Ugrás a Tréner Függőleges Képzés Zenekarok Láb Ellenállás Zenekar - a Függőleges Ugrási Képzés, Röplabda

HUF 5398.65

Összeg

Több Használat : Ez a Függőleges Ugrási tréner Ideális Röplabda jump edzés, Foci, tenisz, guggolás, jóga, boksz, fut, mint a függőleges ugrási edző a kosárlabda is lehet használni, mint egy ugrás eszköz.Ezek a verticle képzés zenekarok lehet használni, mint a Kosárlabda & röplabda függőleges ugrás a tréner.Mert ez javítja a függőleges ugrási.Javítja az Izmok Erejét : Egy ugrás után a hatást, amit egy háromszoros expanziós : a szinkron, illetve robbanásveszélyes bővítése a csípő, térd, illetve a lábszár.Ezek a verticle ellenállás zenekarok segít, hogy javítja a függőleges ugrási, erő, mozgás rúgás, ütés, agility, fúrók, valamint javítja a szervezet egyensúlyát.A függőleges ugrási edző, az izmok több erősebb.Design : Latex csövek ezek a zenekarok készülnek környezetbarát, természetes latex.Állítható boka heveder szerint ön kényelmét.Anyaguk jó minőségű bőr-barát.A csukló is állítható készült, bőr-barát.Vannak fűzve egy rendkívül jártas módon.Klip készül a kiváló minőségű acélból készült.Összességében ez a függőleges képzés ugrás készülék növeli az edzés élvezet egy magasabb komfort fokozatú.Termékleírás : Állítható Wasit öv méretei 49 x 8 cm-es Állítható boka mandzsetta vagy 43.5 cm, a hossza a latex cső 48 cm.A szakítószilárdság egyetlen Fekete latex zenekar 50 kg.A csomag tartalmazza : 2 x Állítható Boka Mandzsetta, 1 x Állítható derék öv, 2 x latex zenekarok, valamint egy hordtáska.Hordtáska segít, hogy ezeket a függőleges oktatók, ahol akar, mert a könnyű súly, kompakt méret.Ez a Függőleges Ugrási tréner Ideális Röplabda jump edzés, Foci, tenisz, guggolás, jóga, boksz, fut, mint a függőleges ugrási edző a kosárlabda is lehet használni, mint egy ugrás eszköz.Ezek a verticle képzés zenekarok lehet használni, mint a Kosárlabda & röplabda függőleges ugrás a tréner.Mert ez javítja a függőleges ugrási. 2 x Állítható Boka Mandzsetta. 1 x Állítható deréköv. 2 x latex zenekarok. 1 x hordtáska.Egy hordtáska segít, hogy ezeket a függőleges oktatók, ahol akar, mert a könnyű, kompakt méret.


Bejelentett tulajdonságok

Adjustable Wasit belt has dimensions 49 x 8 cm and the Adjustable ankle cuffs are 43.5 cm and the length of the latex tube is 48 cm. The tensile strength of a single Black latex band is 50 lbs. :

A legjobb javaslatok

Everlast Fa Plyo Box Fa Plyo Box
  • Új

Everlast Fa Plyo Box Fa Plyo Box

HUF 21392.10

Tartós fa építése.Irányított számozása jelzi a doboz magassága.Hajók, lapos, összegyűjti könnyen.Kényelmes fogantyú.Az Everlast Fa Plyo Box befogadja 3 magassági szintek; 20"