JUSTYUSHU Szivacs Mop Csere Utántöltő Haza Kereskedelmi Használatra Csempe Padló, Fürdőszoba, Garázs Takarítás Könnyen Száraz Tördelve mop (Szín : 3PCS)

JUSTYUSHU Szivacs Mop Csere Utántöltő Haza Kereskedelmi Használatra Csempe Padló, Fürdőszoba, Garázs Takarítás Könnyen Száraz

HUF 4900.50

Összeg

Készült magas minőségű anyagok, valamint tartós. 1.Hogyan telepítsük a szivacs fejét : Célja, hogy a groove, használja az erejét, hogy helyezze be a vas-fogó, a szivacs fejét a ritmus.Ha szeretné, hogy távolítsa el a szivacs fejét, nyomja meg a gombot a szivacs fejét, csak húzd ki. 2.Méhsejt Szivacs : Honeycombed szivacs design több, nedvszívó, könnyebb száraz, erősebb, légáteresztő. 3.Mély-tisztító szivacs utántöltő fejét eltávolítja, majd elnyeli a kemény.Mop csere fej tartós, mosható.De ne feledd, nem szárító, nem fehéríthető, nincs szövet, lágyítók. 4.A szivacs mop csere/utántöltő fej tökéletes otthoni kereskedelmi célú felhasználás, illetve minden típusú padló beleértve laminált, parketta, csempe, műanyag, kő, beton.Szín : 3pcs.


Bejelentett tulajdonságok

A legjobb javaslatok