autó, telefon tulajdonosa mobiltelefon, Személygépkocsi Bölcsője,Bling mobiltelefon tartó Autó Szellőző Valamint a Kötőjel, Egyetemes 360°Állítható Autó Szellőző Okos Mobiltelefon tartó Állvány Mobil telefon tartó ( Szín : Rózsaszín )

autó, telefon tulajdonosa mobiltelefon, Személygépkocsi Bölcsője,Bling mobiltelefon tartó Autó Szellőző Valamint a Kötőjel,

HUF 10219.50

Összeg

Mobiltelefon Autó Bölcsője,Bling mobiltelefon tartó Autó Szellőző valamint a Kötőjel, Egyetemes 360°Állítható Autó Szellőző Okos Mobiltelefon tartó Állvány. [360°Legjobb látószög] Ez a bing mobiltelefon tartó egy teljesen forgatható tartó, amely lehetővé teszi, hogy könnyedén beállíthatja a jogosult bármilyen irányba.E jobban a helyet a telefon vízszintesen vagy függőlegesen, ez a kristály telefon tulajdonosa segít megtalálni a tökéletes szögben megtekintése az okostelefon kényelmesen. [Automatikus rögzítő] A gravitációs kapcsolat design elfogadott, a mobil telefon könnyen meg automatikusan zárva/által kiadott egykezes.Ez a fényes autós mobiltelefon tartó is könnyen díj a mobil telefonon keresztül a fenntartva töltő port, biztosítva kihangosító használata, valamint a vezetés biztonságát. [Stabil szerkezet, anyag] Ez az autó a levegő kilépő mobiltelefon tartó készült kiváló minőségű ABS anyagból, egy szilárd szerkezet, valamint a csúszásmentes gumi klipek szilárdan rögzítse a levegő kilépő, miközben védi a telefont a karcolásoktól, illetve csökken.Függetlenül attól, hogy a vezetés a göröngyös úton, esztergálás, vagy hirtelen fékezés, a kocsi telefon tulajdonosa lehet elkerülni a rezgés, illetve rendellenes zajt. [Széles körben kompatibilis] A bling mobiltelefon tartó ez az autó a levegő kilépő nagyon alkalmas minden okostelefonok 4 6,7 cm.Mobiltelefon Autó Bölcsője,Bling mobiltelefon tartó Autó Szellőző valamint a Kötőjel, Egyetemes 360°Állítható Autó Szellőző Okos Mobiltelefon tartó Állvány Bling autótelefon jogosultja 1 Features a Bling autós telefon tartó : 1. Ez a konzol típusú mobiltelefon autós tartó használ egy erősebb, nagyobb a clip-fix a mobil telefon.2. A továbbfejlesztett design az anti-csepp keretét biztosítja az erős támogatása ez az autó, telefon konzol vezetni a göröngyös utakon.3. Az autó szellőző mobiltelefon tartó fogad el egy továbbfejlesztett 360° - os forgó klip, amely a csipesz minden jármű szellőző redőnyök, mint a vízszintes, mind a függőleges nyílás redőnyök, valamint a legtöbb kör alakú nyílás redőnyök.4. Ez a mobiltelefon autós tartó fenntartja magának helyet a töltő kábel.Töltse fel a telefont, szabadon során a közúti utazás.5. A gravitáció kapcsolat automatikus rögzítő design, a mobiltelefon lehet telepíteni, majd eltávolított egy kézzel.6. Két rögzített telepítési módszerek : Ez is lehet telepíteni a szélvédőn, műszerfal, vagy szellőző többféle módon keresztül clip-on mellékletek vagy a tapadókorongok.


Bejelentett tulajdonságok

A legjobb javaslatok