Rulírozó fűszertartó Szervező a Kabinet 16 4 8oz Üres Címke Fűszer Edény, Forgó Fűszerezés Szervező Rozsdamentes Acél Munkalappal, Bolt Fűszeres Gyógynövény Especiero Giratorio (Fekete)

Rulírozó fűszertartó Szervező a Kabinet 16 4 8oz Üres Címke Fűszer Edény, Forgó Fűszerezés Szervező Rozsdamentes Acél Munkalappal,

HUF 5398.65

Összeg

【Modern Forog fűszertartó】Ez a fűszerek tartály készlet fogad el, forgó alváz design egy 360-fokos elforgatás funkció, egy homályos alváz, valamint csúszásmentes kialakítása.Tartalmazza kiemelkedő rugalmasság, megbízhatóság, minden ellenállás nélkül, modern design, bájos rozsdamentes acél kivitelben, hogy alkalmas mindenféle konyhai témák, nagyon sokoldalú.Fűszerezés & Spice eszközök. 【Erős Tároló】A nagy fűszer, ételízesítő gyártása torony fogad el egy kör alakú keret, 4 rétegű, design, 16 üvegek fűszer jar, amelyek erős, teherbíró.Sok különböző fűszerek lehet elhelyezni, a következők 16 fűszertartó szervező, bírja a fűszereket szükség van a konyhában.Hozzon létre konyha porálló, illetve vízhatlan termékek, lehet egy íz, egy kifinomult élet, élvezd a főzés pillanat!Fűszer választékban. 【Helytakarékos】A fűszertartó tárcsa lehetővé teszi, hogy egy rendezett konyha, a fűszerezés már nem zavaros.Fűszerezés konténerek címkék rugalmas tárhely, gyors hozzáférés -, lyuk-ingyenes telepítés, könnyen mozgatható, könnyen tisztítható.Fontos jellemzője a forgó design, a megtakarítás több hely.Amikor a spice jar kerül a spice polcon, a száját, majd döntse felfelé, hogy megakadályozzák a spice esik. 【Több Ajándékot】 Vásárlás a forgó fűszertartó szervező, mi készítettünk egy kis ajándékot, két kézzel írott fűszer címkét, matricát, valamint az élelmiszer-minőségű szilikon összecsukható tölcsér.Jelölje meg a nevét, a spice minden jar, így lehet megkülönböztetni.A szilikon tölcsér segítségével gyorsan átutalás fűszerek.Egy must-volna alapvető konyha starter set, megérdemled!. 【Magas minőségű Anyag】 A pult tetején fűszertartó fogad el szakmai 430 rozsdamentes acél váz, jól látható, üveg fűszerezés jar.Jó korrózióvédelem.Használata curling, illetve rajz folyamat, sima, nem fáj a kezed, a kivitelezés, az aprólékos, illetve a felhasznált anyagok vastag.A kis csavarok, tartozékok, fedél élek, hogy tálcák, az anyagot gondosan kiválasztott aprólékos. 1. Erős tároló. 2. Sűrítő anyagok. 3. Erős, teherbíró. 4. Lyuk-mentes telepítés. 5.430 rozsdamentes acél. 6. Könnyen tisztítható. 7. Száraz, nedves szétválasztás. 8. Helytakarékos.Fűszerek, lehet, egy íz, egy állványra.A jól szervezett konyha teszi a főzés élvezetes, a fűszerezés már nem zavaros.


Bejelentett tulajdonságok

A legjobb javaslatok