2022 Smart Vezeték nélküli Töltő, Telefon tulajdonosa Divat Új Verzió Automatikus Érzékelő Divat 10W Gyors Töltés Szellőző Minden 2021 Smart Vezeték nélküli Auto-Érzékelő Autó, Telefon tulajdonosa Töltő (Kék)

2022 Smart Vezeték nélküli Töltő, Telefon tulajdonosa Divat Új Verzió Automatikus Érzékelő Divat 10W Gyors Töltés Szellőző

HUF 3238.65

Összeg

【Minden telefon tölthető】támogatjuk a vezeték nélküli töltés a telefon egyik funkcióját közvetlenül a telefon készenléti tölthető, egyszerű, kényelmes, figyelem : támogatja a vezeték nélküli töltés a telefon egyik funkcióját határozottan nem tudja használni a mágneses fej töltés, Ellenkező esetben a telefon forró lesz, illetve nem tölthető. 【Intelligens érzékelő automatikus rögzítő】Ez az autó, mobiltelefon tartó, csak az egyik kezét közel lesz a konzol, a két karja, a konzol automatikusan a nyílt vagy a szerződést, intelligens azonosítása a telefon gyors töltés után a telefon teljesen fel van töltve, a vezeték nélküli autós töltő konzol automatikusan kikapcsol, hogy megvédje a telefon akkumulátora. 【Automatikus rögzítés nélkül tartozó】Vezeték nélküli autós töltő konzol segítségével tapadókorong bázis konzol fix a műszerfalon, akkor is használhatja a levegő kilépő clip fix a levegő kilépő, még a göröngyös úton, nem lesz telefon le, áramszünet, miatt nem kell aggódni a hirtelen fékezés, gyorsítás, illetve a dudorok. 【Mobiltelefon a vízszintes, mind a függőleges ingyenes váltás】mobiltelefon helyezni a vezeték nélküli autós töltő konzol támogatás 360 fokos forgatás, mobiltelefon vízszintes, mind a függőleges ingyenes váltás, tapadókorongos konzol állítható közel, s távol, így beállíthatja a legjobb szögből kell nézni a telefon. 【Szellőző Telefon tulajdonosa】 : ompared a szélvédőre vagy műszerfalra szerelhető, a levegő vent mount sokkal könnyebb elérni, hogy a telefon az autó okoz kevésbé zavaró vezetés közben.Nem Szükséges Eszközök. 2022 ÚJ FRISSÍTÉS AUTÓ VEZETÉK NÉLKÜLI INTELLIGENS INDUKCIÓS MOBIL TELEFON TÖLTŐ.


Bejelentett tulajdonságok

A legjobb javaslatok