YOUYO 1080P HD Mini IP WiFi Vezeték nélküli, Rejtett Kamera,Vezeték nélküli Biztonsági Kamera, Kamera,Hordozható Apró Kamera,rejtett Kamera,Biztonsági DVR éjjellátó, FEHÉR, Közepes (7618B28J17JGN9V9)

YOUYO 1080P HD Mini IP WiFi Vezeték nélküli, Rejtett Kamera,Vezeték nélküli Biztonsági Kamera, Kamera,Hordozható Apró Kamera,rejtett

HUF 9760.50

Összeg

1. Széles betekintési szög,részleteket nem lesz kihagyni.A kamera egy 90 fokos betekintési szög,amely biztosítja a széles kilátás a szobából,s megérted a mozgások, amelyek előfordulnak a házban,bárhol, bármikor. 2.1080 P full HD hozza, hogy egy másik élmény.Ez a vezeték nélküli IP kamera lehetővé teszi, hogy mi történik otthon, vagy az irodában, valós időben,akkor is, ha a nyaralás, vagy egy üzleti útra.Használható az i OS, Android okostelefonok, hogy hozzáférjen a távoli nézet keresztül - APP (HD WIFICAM PRO). 3. Memória kártya típus : Támogatja a Micro SD kártya akár 128 gb (kivéve a TF).A csomag tartalma : 1 Wi Fi vezeték nélküli kamera,1 * mágneses tartóval,1 * fém címke,2 * USB-kábel 1 * használati útmutató. 4. Megerősített éjjellátó hatása jól látható a sötétben,olyan dolgokat látsz a sötétben,elfog valaki mozog a kamera,de megvédje a házat,bárhol, bármikor. 5. A beépített mágnes a mágneses alap lehet illeszteni bármilyen pozíciót.Ha a töltés során a felvétel,kézzel forgassa a felvétel szöge 360 ??fok.Leírás : Hogyan Use Download az APP(XIAODOU) az APP Store vagy a Google Play.Nyomja meg az ON/OFF gombot 3 mp-ig, hogy kapcsolja be a fényképezőgépet.Keresse meg, majd csatlakoztassa a kamera wifi hotspot a telefon, WLAN-beállítás.Vagy, keress a kamera QR Kódot, majd csatlakoztassa az otthoni 2,4 GHz-es wifi az App Készülék Beállítások-Wi Fi Config.Vigyázz az élő videó lehetőséget.Ha meg akarod menteni a videó formátum a micro SD kártya használata előtt.Műszaki adatok : Anyag : ABSSize : 5*4.5*4.5 cm Color : fekete /white Resolution Arány : 1980*1080 PVideo Formátum : AVIMemory Kártya Típus : támogatja a Micro SD kártya akár 128 gb, (TF nem tartalmazza) Tömörített Formátum : H. 264 APP Támogatás : Android/i OSAPP : XIAODOU90° - os, Széles-angle Battery munkaidő : 60 minutes Package Tartalmazza : 1*Wi Fi vezeték nélküli camera1*Mágneses bracket1*Fém tab2*USB Cables1*Használati Útmutató.


Bejelentett tulajdonságok

A legjobb javaslatok