UXZDX IP54 többfunkciós Digitális Vernier Féknyereg Relatív Mérés Mérési Eszközök Rozsdamentes Acél Elektronikus Körző (Színes : 0-200 mm)

UXZDX IP54 többfunkciós Digitális Vernier Féknyereg Relatív Mérés Mérési Eszközök Rozsdamentes Acél Elektronikus Körző (Színes

HUF 25920.00

Összeg

Multi-funkciós digitális tolómérő.LCD kijelző a kijelző egyértelmű, könnyen olvasható.Könnyen válthat metrikus pedig birodalmi rendszerek.Könnyű visszaállítása.Támogatás INC relatív mérés.Támogatás eredetű mérés.Intézkedés Tartomány : https : 0-150mm/0-200mm/0-300mm Resolution : 0.01 mm Graduation Érték : 0.1 mm Reading Érték : 0.1 mm Ruler Anyaga : rozsdamentes steelshell Anyag : cink alloy Battery : CR2032 típusú akkumulátor (nem tartozék).Használat : átmérő/belső átmérő/lépésben a különbség/mélység mérés.SZÁRMAZÁSI hely ez a Funkció Leírása : 1. Rövid nyomja meg a levél "INC" felirat jelenik meg a bal alsó sarokban pedig relatív mérési mód.2. Rövid nyomja meg újra a gombot, hogy visszatérjen a származási mérési mód.Megjegyzés : Ez a termék nem lehet használt víz.A Csomag Lista : 1 * Caliper Note : 1. Kérem, Engedje meg, 1-3cm Különbözik Miatt Kézi Mérés.2. Fényviszonyok, valamint a különböző kijelzők lehet, mert a színe a elemet a kép egy kicsit más, mint a valóság.Kérjük tanulmányozza a tényleges terméket.Köszönöm A Megértést.Pontos féknyereg mérési eszköz, amely alkalmas a háztartási ipar.


Bejelentett tulajdonságok

A legjobb javaslatok